Termékajánló
Kérdése maradt?
Belvárosi irodánkban, szívesen segítünk, egy személyes találkozó keretében mindent tisztázni. Ne habozzon, kérjen időpontot ezen a számon: 06-30-933-1806
Házhozszállítás

Termék részletek


Wpro SBS001 / PWF600 Szűrő patron

Wpro SBS001 / PWF600 Szűrő patron
16 500 Ft
A szabadon álló PUF100 -hoz is használható, sokkal gazdaságosabb a megszokott PWF100 szűrőnél, aminek elszállt az önköltsége, de méretre tökéletesen azonos.
Amerikai típusú Whirlpool hűtőkhöz
AGB 300 beépíthető víztisztítóhoz
Kapacitás 1500 liter
További vízszűrők amikhez jó:
AGB 331
PURE 33 FS
AGB 316 WH
AGB 316 SL
AGB 316 NB

További tulajdonságok:
A víz alapvető létszükséglet az élethez és a jó egészséghez.
Ahhoz, hogy egészségesek maradjunk napi kb. 2 l vizet kell elfogyasztanunk ezért fontos, hogy legyen egy megbízható vízforrásunk, ami mindig rendelkezésre áll.
A Whirlpool bemutatja a Pure first készüléket, az új vízkezelőt, amely gondoskodik az állandó tiszta, szűrt víz ellátásról, mivel a lakás ivóvíz rendszeréhez csatlakozik.
A professzionális szűrőnek köszönhetően, a Pure first jelentősen csökkenti a szennyező anyagok mértékét, javítva az ivóvíz ízét és minőségét.
Amennyiben Ön a környezetvédelméről is gondoskodni szeretne, a Purefi rst tökéletes arra, hogy csökkentse a szállítás, raktározás és műanyag palack hulladék okozta mindenféle kellemetlenségeket, és azt a fáradozást, amelyet Ön a környezet megóvásáért tesz.
  • Gyártó
    Whirlpool
Webáruház készítés